''Hatiku sanggup mati ditolak insani namun bukan Ilahi. Jiwaku sanggup kosong tanpa kasih insani namu bukan Ilahi. Marilah kita bersama-sama menggapai kasih Ilahi''.

Tuesday, 16 April 2013

Oyeah kembali beraksi ;D

Bismillah.

Assalamualaikum. Haaaa iman kelam kabut sikit sekarang ni. Hati juga huru hara terlampau sekarang ni. Tak tahulah apa nak jadi dengan aku ni. Hahahaha. Terlalu banyak fikir gini lah ghupenye.

Aku tak berapa sihat sikit sekarang ni. Tapi. Tapi hahaha sempat lagi nak update blog kan. Lalala. Semalam pengsan. Macam biasalah. Sakit datang balik. Haihhh. Ehh ish. Tak baik mengeluh. Alhamdulillah, sekarang okay sikit. Tapi kepala aku ngok ngek lagi and kaki aku sakit gila akibat semalam. Nak jalan pon macam orang injured main bola dah. Senget sini senget sana. Okay apesal aku cerita? Bukan ada orang kesah pun. Hahaha

Alhamdulillah sekarang better. Cuma aku perlukan semangat. Eceehhhh! Hahahaha dan aku perlu kuatkan semangat aku sendiri. And aku tak boleh bebanyak fikir dah sekarang. Watlek wat peace jerr. Hahhaha.

Kepada Laila,

 Aku tahu kau rindu aku. Muahahaha. Kau nak tipu orang lain takpe. Tapi kau tak mampu tipu diri sendiri. Hahahaha. Aku okay je woih. Kau takyah nak risau sangat. Memanglah kengkadang tuu ada ja down sikit, tapi ni Baity derrr. Rileks jeee. Hahaha. Tu lah kau pon satu, sape suruh duduk kat Abu Dhabi jauh nun disana tuu, kan susah nak contact. Lain kali kalau nak bawak diri pon janganlah sampai ke luar negara. Dah lupa asal usul ke? Hahahahaha. Okay Mokk, kirim salam kat family.

Kepada Adik,

Haaaa memana lah adik adik yang terasa tu kan. Hahahaha akak okay je. Sikit kecewa. Hahahahaha. Jabs. Teringat text yang sempat bagi Adik sebelum aku sakit. Bunyinya gini.
" Hello, I'm exist k. I hate being ignored. Especially by you. You're ignoring me when you have someone special. Bleghh. Hahahaha baii."
Hahahaha macam hape je. Sarkastik sungguhlah. Hahahaha. Adik, akak okay. Tak marah pun. Sila terasa ya wahai adik. Dah bai. I love you 12345678910 sayang.

Sejak dah okay sikit ni, kemain lagi ye aku ni. Hahaha sekali sekala. Haaaaa doakan aku dapat pergi Mesir yawww. Aku dah taktahan duduk sini. Takpun doakan aku supaya cepat cepat dapat sambung belajar. Hahaha taktahan noqq. Okaylah. Cukup aku mengarut. Semoga anda baik baik belaka sihat sejahtera aman sentosa hendaknya. Assalamualaikum ;D

p/s : tengah menaip tadi, Laila hantar message dari AD. Hahaha.
p/s : masih lagi mencari ilham yang gempak gempak
p/s : bakal mengeluarkan single terbaru tak lama lagi.

No comments:

Post a Comment